ШЕСТИМА УЧЕНИЦИ ОТ ОУ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ СА КЛАСИРАНИ НА НАЦИОНАЛНИ ОЛИМПИАДИ И СЪСТЕЗАНИЯ

Четвъртокласничката от ОУ „Васил Левски“Антония Тонева Петкова, с класен ръководител Росица Маринова, е класирана за националния кръг на олимпиадата „Знам и мога“, който ще се проведе на 2 април във Враца. За националния кръг на състезанието „Ключът на музиката“ е класирана Стела Станимирова Карамишева от IV „г“ – с класен ръководител Бисерка Влаева. Състезанието е на 19 март в Пловдив.
Седмокласничката Ралица Цанкова Минкова е класирана за националния кръг на олимпиадата по география и икономика. Той ще се проведе във Варна от 22 до 24 април. Ралица е ученичка на Мариана Василева, прeподавател по география и икономика в ОУ „Васил Левски“.
Трима ученици на ОУ „Васил Левски“ ще участват в националния кръг на състезанието по английски език Longman във Велико Търново на 26 март. Това са Ана-Мария Пламенова и Йоана Парлапанова от IV клас. Децата са възпитаници на преподавателя по английски език Елисавета Славкова. Цветомир Тодоров от IV клас също ще участва в националния кръг на езиковото състезание. Преподавател по английски език на Цветомир е Росица Бенева.

Публикувано в НАЧАЛО с етикети , . Постоянна връзка.