ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИТЕ С ПЪРВО МЯСТО В МИНИТУРНИР ПО НАРОДНА ТОПКА

Отборът от четвъртокласници на ОУ „Васил Левски“ спечели минитурнир по народна топка. Отборът пък по футбол на малки врати (деца от четвърти клас) зае второто място. Спортните турнири бяха посветени на 17 май – Национален ден на спортиста и Международен ден на предизвикателството.

Всички участници бяха наградени от заместник-кмета Венцислав Христов. Участваха общо шест отбора, по два от ОУ „Васил Левски“, ОУ „Проф. Димитър Димов“ и ОУ „Христо Никифоров“.

Състезанията се проведоха в следобедните часове на Градския стадион и в Спортната зала с участие на ученици от трети и четвърти клас, организирани от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Ловеч със секретар Даниела Данова – Стоянова.

Победителите бяха излъчени след оспорвани битки и в двата спорта, като много родители бяха дошли да подкрепят своите деца.

Наградите бяха фланелки за победители, както и лакомства за всички участници. Всички отбори получиха още топки и грамоти за участието, осигурени от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Събитието премина под девиза „Спортът е здраве и начин на живот“

Идеята е този спортен празник да се провежда всяка година.

Публикувано в НАЧАЛО. Постоянна връзка.