ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!
Днес прага на нашето училище ще прекрачат дръзки мечтатели, креативни инженери, велики спортисти, сърцати доктори, бъдещи лидери. На първияt учебен ден, в най-доброто училище ОУ„Васил Левски“ започват да се учат хората, които ще променят Ловеч, България и Европа.
Това сте вие деца!
Мечтайте, бъдете любопитни, не се страхувайте да опитвате, дори с риск да се провалите.
Днес отново прекрачвате прага на нашето училище с усмивка, с желание, с амбиция, с жажда за знания. Бъдете сигурни, ние ще направим и невъзможното, за да ви създадем условията да се чувствате горди, знаещи, щастливи, будни и успешни хора.
Виждате, че днес училището ни изглежда по различен начин – по-красиво, по-цветно, по-чисто, по-уютно. Всички заедно се постарахме да го чувствате като дом, в който да сте сигурни и спокойни.
От днес започва ново предизвикателство, най-важното, да откриете себе си. От днес ще имате възможност да участвате в различни форми на обучение, нови групи по „УСПЕХ“, нови спортове и инициативи. Обещаваме ви, че ще бъде  интересно и забавно, но най-вече – полезни за всички.
Скъпи родители, днес ни давате децата си. Не можем да заместим мама и тате, но както от години знаете, заедно с вас ще отгледаме, възпитаме и дадем нови знания и учения на тези малки ученици.
Позволете ни да попитаме по-големите ни ученици:
Кое училище печели най-много отличия на олимпиади?
Кое училище е шампион в „Пламъчета сини“?
Кое е най-доброто училище в Ловеч?
Виждате, че заедно сме един страхотен отбор – отборът на знаещите и можещи, отборът на училище „Васил Левски“!
Всички познавате братята Георги и Илия Миланови, възпитаници на нашето училище и на спортна академия на оранжевите шампиони от Литекс, които носят спортната слава на Ловеч и България по света.
Затова, днес ви посрещаме с Добре дошли! Вярваме, че всички заедно – деца, учители и родители, ще имаме една успешна и вълшебна година, която ще ни донесе знания, умения, отлични постижения. Ще ни накара да се чувстваме истински горди от постигнатото.
Честит първи учебен ден на най-добрите деца в града, на най-знаещите учители, на родителите, създали новите лидери и успели българи!
ОУ „Васил Левски“ – Ловеч
От ръководството

Публикувано в ГАЛЕРИЯ, НАЧАЛО с етикети . Постоянна връзка.