ФОНОДАЦИЯ „ДИМИТЪР БЕРБАТОВ“ ОБЯВЯВА КАМПАНИЯ ЗА НОМИНАЦИИ

Фондация „Димитър Бербатов“ обявява началото на своя шести по ред годишен проект „Награди за успелите деца на България“. Областите, в които отличените през 2013г. деца могат да кандидатстват със своите постижения /сами или чрез друг/ са Изкуства, Наука и Спорт.
Нов момент е, че за да се постигне по-справедливо оценяване, от тази година всяко дете ще може да бъде номинирано не с всички, а със свои максимум 5 постижения. От всички свои успехи през годината, всяко дете ще бъде представено с този 5, които са най-силните за него.
Кампанията предвижда и номинации в категория Благотворителен проект. Това е специална награда за деца, инициирали или участвали в благотворителни инициативи с чисто човешко измерение. Целта на този нов момент е да се поощри чувствителността на децата към проблемите на другите, както и да се съдава отношение към живеенето в общност.
Номинациите се подават в уебсайта на проекта: http://dberbatov.org/projects/nagradi/. Срокът е до 16 февруари 2014г.
Целта на годишните „Награди за успелите деца на България“ е при всичко да поощри изявените деца и да стимулира тяхното развитие като обозначи техните постижения като значими зя цялото общество.Той възпитава в уважение към успеха, основан на талант и усилия, в целеустременост, желание за изява и самоусъвършенстване, както и в отношение към филантропията. Димитър Бербатов и екипът на фондацията се надяват, че тези деца един ден ще подкрепят социално слабите, както и талантите, които идват след тях.

Публикувано в КОНКУРСИ, НАЧАЛО с етикети , , . Постоянна връзка.