ПЪРВИ МЕСТА НА ОБЩИНСКОТО ПО БАСКЕТБОЛ ЗА МОМИЧЕТАТА И МОМЧЕТАТА НА ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

ПЪРВИ МЕСТА НА ОБЩИНСКОТО ПО БАСКЕТБОЛ ЗА МОМИЧЕТАТА И МОМЧЕТАТА НА ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“
Отборите на момичетата и момчета от ОУ „Васил Левски“ заеха първите места в общинското първенство по баскетбол на 21 и 22 февруари. Надпреварата се проведе в Спортната зала на Профилираната езикова гимназия в Ловеч. Във възрастовата група 5-7 клас участваха отборите на ОУ „Васил Левски“, Профилираната природо математическа гимназия (ППМГ) и ОУ „Димитър Димов“.
Отборът на момичетата безапелационно надигра баскетболния отбор на ППМГ с резултат 30 на 14 и зае първото място в класирането. Втори остана отборът на ППМГ.
Момчетата на ОУ „Васил Левски“ също станаха първи в общинското състезание, като на финалите надиграха баскетболистите на ОУ „Димитър Димов“ с 26 на 24. На второ място остана отборът на ППМГ, трети се класираха баскетболистите на ОУ „Димитър Димов“.
„И двата отбора на ОУ „Васил Левски“  спечелиха с голяма воля за победа в турнира. Финалният сблъсък между отборите на ППМГ и нашите момчета беше много емоционален, тъй като играта беше равностойна. Момчетата дадоха всичко от себе си и с достойнство защитиха името на училище „Васил Левски“ със своята победа, каза Анелия Илиева, водач на отборите. Финалната победа бе извоювана от основния състав в отбора – Габриел Петев, Павел Петев, Павел Пейков, Янислав Славков, Веселин Михайлов.
С постигнатите победи отборите на момичетата и момчетата по баскетбол на училище „Васил Левски“продължават в областното първенство по баскетбол, което ще се проведе в Троян.

« 1 на 2 »

Отборът на момичетата бе в състав:
1.Ванеса Вълчева – 7. б
2.Йоана Метева – 7.а
3.Цветилена Петкова – 7.в
4.Диана Боянова – 7.в
5.Габриела Борисова – 7.в
6.Цветина Нацева – 7.в
7.Бояна Гумнерова – 7.в
8.Ралица Ярославова – 7.в
9.Виктория Цветанова -7.в
10.Светлина Богданова -7.в
Отборът на момчетата бе в състав:
1.Габриел Петев -7.б
2.Павел Петев – 7.б
3.Христо Петров – 7.б
4.Цветомир Цоков – 7.г
5.Павел Пейков – 7.г
6.Преслав Колев – 7.а
7.Кристиан Маринов- 7.а
8.Янислав Славков – 7.в
9.Веселин Михайлов – 7.в
10.Михаел Стефанов – 7.а

Публикувано в НАЧАЛО, НОВИНИ с етикети , . Постоянна връзка.