КОЛЕДНА ВЪРТЕЛЕЖКА

На 11. 12. 2012г. от 10.00ч. 80 четвъртокласници от ОУ „Васил Левски” се включиха в Детското шоу „Коледна въртележка”, организирано от община Ловеч и Общинския детски комплекс (ОДК).

То се проведе както всяка година с домакинството на ресторант „Ловеч”, водещ бе DJ Наско, където купонът премина под звуците на новите му музикални хитове, много танци и емоции от страна на децата.
Шоуто продължи и на 12.12.2012г. с учениците от вторите и третите класове на ОУ „Васил Левски” гр. Ловеч, но със следобедна „Въртележка”.
За малчуганите играха възпитаниците на формациите на ОДК – Детско-юношеския танцов състав, балет „Ралица” и школата по хип-хоп и брейк денс танц „Електрик Стайл Крю”.
Там присъстващите ученици показваха своите музикални и танцовални способности.
В малкото минути за почивка и отдъхване от щурите танци, децата се разхлаждаха с натурални сокчета, хапваха хамбургери и за десерт имаше вкусно парче торта.
Децата се състезаваха по остроумие в специално организирана викторина, пробваха и късмета си в томбола. Наградите са осигурени от ОДК, връчваха ги Снежанките, в ролята на които влизат момичета от балет „Ралица”.

Публикувано в ИНТЕРЕСНО, НАЧАЛО. Постоянна връзка.