ЗАМ.- КМЕТЪТ ВЕНЦИСЛАВ ХРИСТОВ ПОСРЕЩНА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОЕКТА „МАТЕМАТИКАТА ОКОЛО НАС“

Заместник- кметът на Община Ловеч Венцислав Христов посрещна вчера, 17 октомври, в приемната на Бароковите къщи партньорите на ОУ „Васил Левски“ по проекта „Математиката около нас“.
„Вие сте гости не само на училище „Васил Левски“, но и на град Ловеч. Надяваме се престоят Ви да е плодотворен“. С тези думи се обърна зам.-кметът Венцислав Христов към участниците в проекта.
Темата „Математиката в превозните средства“, която разглежда нашето училището домакин, е с особена важност, не само за учениците, но за всички нас, защото ние  ежедневно прилагаме тези умения и знания, преценявайки кога и как да пътуваме, за да стигаме навреме“, отбеляза г-н Христов.
Всички от групата – 9 учители и 16 ученици от Полша, Италия, Испания и Турция, получиха значка на Община Ловеч, сувенир и рекламна брошура за общината.


Днес групата разглежда природните и исторически забележителности в околностите на Ловеч. Посещението до 21 октомври предвижда и много други прояви от страна на българските домакини, като посещения на учебни часове и музеи.

Публикувано в Еразъм+, НАЧАЛО с етикети . Постоянна връзка.