ЗАБАВНИ ИГРИ, СЪСТЕЗАНИЯ И РАБОТИЛНИЦИ В ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

ОУ „Васил Левски“ организира Ден на отворените врати на 13 май, събота, от 9 до 11 часа. Инициативата е насочена към родители, ученици, които ще бъдат в първи или в пети клас, както и към всички желаещи да се запознаят с материалната база на училището. Те ще могат да разгледат класните стаи на първокласниците и на учениците от втори до седми клас. Учебните стаи са оборудвани с мултимедийни дъски, които дават възможност на учителите да прилагат на практика най-новите информационни и комуникационни технологии в преподаването.
В Деня на отворените врати бъдещите първокласници ще могат да се включат по избор в различни групи – работилница „Сръчни ръце“, в която да изработят апликации или да моделират фигурки от пластелин или глина и после да ги оцветят, ще има занимания по рисуване и забавни игри за смятане, електронни дидактически игри на интерактивния дисплей, както и подвижни игри във физкултурния салон. Групите по интереси ще бъдат ръководени от учители І – ІV клас и ще се организират в стаите на първокласниците.

В Деня на отворените врати ОУ „Васил Левски“ гостоприемно ще посрещне родители и ученици, за да покаже на практика как едно от най-старите ловешки училища с дългогодишни традиции в образованието предлага и съвременна база и възможности за интерактивно обучение. Ще могат да се видят и създадените условия за спорт и приятно прекарване на свободното време.
Същия ден гостите на училището ще имат възможност да наблюдават и една от традиционните инициативи на учениците, която се радва на голям интерес. Това е конкурсът за „Моят домашен любимец“. Той ще започне от 10 часа в двора на училището.

Публикувано в НАЧАЛО, НОВИНИ с етикети . Постоянна връзка.